The People Square

inspiring people and organizations

The People Square wil personen en organisaties inspiratie en ondersteuning bieden om het beste in mensen naar boven te halen met als ultiem doel een lange-termijn en 'sustainable' succes te bewerkstelligen.

 

In de naam "The People Square" hebben we verschillende dimensies willen leggen van onze eigen zienswijze rond mensen, organisaties en mensen in organisaties.

 

"The People" is waar het om gaat . Engagement en Productiviteit zijn geen evidenties. Als bedrijf of organisatie moet je investeren om te kunnen oogsten. Knelpuntberoepen bestaan niet meer! Alle beroepscategorie├źn kampen met tekorten aan goede medewerkers. En dit zal er in de komende decennia waarschijnlijk niet op verbeteren. Hoe trekken we dan het juiste talent aan, hoe houden we het, of hoe kunnen we misschien onze activiteiten verder uitbouwen rond de talenten die we in huis hebben?

 

"Square" heeft meerdere dimensies:

 

  • Plein: The People Square wil een open en multi-dimensionele partner zijn, waar u kan kiezen uit verschillende diensten, op maat van de noden van uw organisatie.

  • Plein: Een open ontmoetingsplaats van idee├źn en mensen, waar informatie en kennis uitgewisseld wordt, waar samenwerkingsverbanden gesmeed worden.

  • Vierkant: We willen staan voor duidelijke lijnen, correcte afspraken. We begeleiden u graag in het uitwerken van policies op maat van uw organisatie maar dit staat evengoed voor duidelijke en juiste communicatie binnen uw organisatie.

  • Vierkant: Duidelijk afspraken zijn niet onverenigbaar met pragmatisme, integendeel, ze zijn een voorwaarde om pragmatisch aan de slag te kunnen gaan. Mensen en organisatie moeten ook af en toe buiten de lijntjes kunnen kleuren.

  • Square: 2de macht, staat voor de extra dimensie, de andere kijk op mensen. Maar ook voor het 1+1>2 effect van investeren in mensen. Hieronder hoort ook het investeren in HR proces optimisatie, wat leidt tot een betere service naar medewerkers en andere stakeholders, maar vooral tot meer tijd voor wat niet te automatiseren valt: aandacht voor de medewerker.

 

 

Wie is Wim Teunen ? Klik hier voor zijn CV

 

 

 

Voor meer informatie kan u terecht bij:

 

Wim Teunen

Managing Consultant

The People Square bvba

In mijn boekenkast staat oa:

 

Change your questions, change your life. 10 powerful tools for life and work, by Marilee Adams.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The People Square bvba

Velmerlaan 14, 3806 Velm

www.thepeoplesquare.be

The People Square (c) 2012